Komma transformeert: het nieuwe verhaal

Komma is opgericht in 2007 en sindsdien in de groei. Daarin zijn we het station van webbouwer op de zolder al ruime tijd gepasseerd. Het team is in alle opzichten uitgebreid en de klantenkring steeds ambitieuzer. De kleine aanpassingen aan de ‘blauwe identiteit’ bleven ver achter bij de grote ontwikkelingen die we doormaken. Met 17 jaar ervaring achter ons, staan we nu op een kruispunt van verandering. Een nieuw verhaal met ruimte voor enorm groeipotentieel.
Claire

Claire

Copywriter

  • 18-01-2024
  • 4 min

Reaching full potential

We zijn er voor ambitieuze nieuwkomers, scale-ups en de gevestigde orde. Of het nu gaat om het verfijnen van je merkidentiteit, het visueel maken van jouw verhaal, of het implementeren van geavanceerde technologie. We bieden vijf expertises onder één dak: strategie, branding, development, marketing en content. Dat scheelt een hoop tijd én zorgt voor kruisbestuiving waardoor hoogwaardige producten ontstaan, geoptimaliseerd vanuit iedere invalshoek.

Toch kan het altijd beter, daar zijn we van overtuigd. We communiceren helder en dagen elkaar iedere dag opnieuw uit. Met focus op het doel en een flinke dosis humor. Gedreven door onstilbare honger, gevoed door aanstekelijke energie. Gefocust in strijd voor het volle potentieel.

Contagious Energy

We weten wie we zijn en op welk fundament we bouwen. De basis blijft hetzelfde, het verhaal is gewijzigd. Komma is een onafhankelijke transformation agency waar commerciële logica en creativiteit elkaar de hand schudden voor blijvende transformatie. We staan voor vriendelijkheid en persoonlijke aandacht, zijn spontaan en zitten hoog in energie. Uiteraard blijft het speelse karakter bestaan, aangevuld met een dosis lef om ingrijpende keuzes te durven maken. De energie van Komma is voelbaar en in onze brand story krachtig onder woorden gebracht.

Humans thrive, through shared excitement. A collective energy that can be felt, by everyone involved. It ignites a common believe, that everything is possible. An energy that drives everyone to reach full potential. An energy so vibrant, it’s contagious.

De energie is voelbaar en inmiddels ook zichtbaar in de nieuwe identiteit. Het visuele concept is dynamisch en digitaal aangedreven. An energy so vibrant, it’s contagious. Losse elementen vormen samen één vloeiende beweging waarbij ruimte is voor een contextafhankelijke vibe. Het woordmerk vormt een strak blok om helderheid bij te dragen. De kleine letters maken het vriendelijk, net als de energieke flow in de letters.

Opvallend en extreem passend bij het nieuwe Komma is de kleur geel. Geel staat voor humor, energiek, expressief, vriendschap, levendig, fris, positief, helder, speels, optimistisch, menselijk, vrolijk, geluk, vreugde en spontaan. Geel is energiek. We geloven in de kracht van aanstekelijke energie.

Over de auteur
Lees verder
Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.