Komma gaat Budel verlaten

We vallen maar meteen met de deur in huis. Komma gaat verhuizen. Aangezien we dit nieuws verkondigen in juli, gaat het echt niet om een 1 april grap. Per 1 september kun je ons vinden op de Valkenswaardseweg 3A in Leende.
Claire

Claire

Copywriter

  • 25-07-2023
  • 3 minuten

Opnieuw verhuizen

Sinds het prille begin heeft Komma een sterke band met de regio. Het vertrek uit Budel was dan ook niet de eerste en meest voor de hand liggende keuze. Stef, Meneer d’n directeur van Komma: ‘Hoewel ik graag in Budel wilde blijven, kwam deze unieke locatie achter de kerk in Leende voorbij. We blijven dus lekker in de buurt, maar verhuizen naar een plek waar we genoeg ruimte hebben om onze groeiplannen waar te maken.’

Slechts twee jaar geleden zijn we ook al verhuisd vanwege de snelle groei. We vertrokken toen van de Randweg-Zuid en dachten een paar deuren verderop, aan de Clement van Maasdijkstraat, genoeg ruimte te hebben gevonden. Niets is minder waar. Stef: ‘In het vorige pand gingen we weg, omdat we te weinig plek hadden voor extra collega's. Nu gaan we wederom weg vanwege ruimtegebrek. Mensen parkeren in het gras, afspraken vinden steeds vaker plaats in de kantine en voor nieuwe bureaus is simpelweg geen plek meer. Sneller dan gedacht verhuizen we nu dus opnieuw.’

Ambities en toekomstplannen

Met een team van inmiddels 25 professionals werken we samen met klanten om hun bedrijven te transformeren naar de volgende fase. Daar blijft het wat ons betreft niet bij! De toekomstplannen zijn niet mals. De ambitie is om de komende drie jaar te groeien naar een team van 52 mensen op één inspirerende plek. De verhuizing naar het moderne en duurzame pand in Leende is daarin een belangrijke stap. Stef: ‘Deze stap maakt het mogelijk om onze groei voort te zetten, het team verder te versterken en ons volle potentieel te benutten. Uiteindelijk zijn niet alleen onze klanten daarmee geholpen, maar kunnen medewerkers ook individueel groeien.’ De locatie aan de Valkenswaardseweg beschikt over voldoende vergaderruimtes, werk-, stilte- en parkeerplekken. Het ligt direct aan de snelweg en dat maakt ons goed bereikbaar voor klanten en medewerkers uit een grotere regio, inclusief België.

Werken bij Komma

Je hoort het dus goed: we blijven op zoek naar hongerige getalenteerde mensen die iets kunnen bijdragen aan ons team. Momenteel staan er een aantal vacatures open, dus mocht je geïnteresseerd zijn in een werkplek in Leende, neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Over de auteur
Lees verder
Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.