KCB International

KCB International is Europa’s grootste 100% private label productiebedrijf van visvoeders ten behoeve van de hengelsport. Met een geschiedenis van handmatige orderinvoer, was de noodzaak voor automatisering duidelijk. Bij Komma hebben we deze uitdaging aangegrepen om hun volledige orderverwerkingsproces te transformeren.

Automatisering

Door nauw samen te werken met KCB, hebben we een op maat gemaakt systeem ontwikkeld dat niet alleen de bestelprocessen stroomlijnt, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan het verhogen van de efficiëntie en nauwkeurigheid, waardoor KCB International zijn positie als marktleider verder kan versterken.

Gepersonaliseerde klantinformatie

Klanten moeten inloggen om toegang te krijgen tot gepersonaliseerde prijsinformatie en productdetails. Deze benadering waarborgt dat elke klant informatie ontvangt die specifiek voor hen relevant is. Dit stelt KCB International in staat om elke klant de aandacht te geven die ze verdienen, door ervoor te zorgen dat hun unieke behoeften en voorkeuren centraal staan in de gebruikerservaring.

Team

Zij weten alles van KCB

Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.