Intovent

Interduct is dé bedrijvengroep voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een nieuw merk bestormen ze de particuliere markt via een goed doordachte webshop. Intovent, dé ventilatiewebshop van Nederland!

webshop intovent

We are into ventilation

Waar we vaak starten met kernwaarden, had Interduct al wat voorwerk gedaan. Op basis van de teamgeboden en het ‘Interduct huis’ gingen we aan de slag voor een bedrijfsnaam en de daarbij gewenste uitstraling. We zochten iets dat een knipoog heeft naar ventilatie en internationaal kan werken inclusief de bijbehorende domeinnamen. En zo presenteerden we de nieuwe naam: Intovent’.

mobiel design intovent
busbelletering intovent

Fris logo voor fris bedrijf

Duurzaam, gezond en comfortabel waren de kernwoorden waarmee we mochten gaan werken aan een logo. Binnen die kaders kozen we voor frisse en heldere kleuren, open vormen, vriendelijke rondingen én een kleine hint naar de vorm van een filter of ventilatorblad. Een evenwichtig logo met sprekende huisstijl is het resultaat dat inmiddels mag pronken op onder andere bedrijfskleding, bussen, weerstations én de webshop natuurlijk!

logo intovent
drukwerk intovent
fotografie intovent

Webshop met producten én diensten

Met de blauwdruk van de webshop konden we meteen van start. Aangezien alles nog nieuw was, werd er veel besproken. Van hoe een bezoeker zowel producten als diensten kan bestellen tot aan orderafhandeling en alle te leggen koppelingen. Zo halen we bijvoorbeeld alle productinformatie uit PIM-systeem Skwirrel en wordt de inhoud van een order verspreid onder de subbedrijven van Interduct, zodat producten worden geleverd en diensten ingepland kunnen worden. Intovent is klaar voor een vliegende start en nog veel meer klaar voor verdere groei.

ecommerce intovent
website intovent
online marketing intovent
social ads intovent
Team

Zij weten alles van dit project

Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.