RDA

Cases:

RDA staat klaar voor elke uitdaging op het gebied van toegangsautomatisering. Of het nu gaat om complexe systemen of maatwerkoplossingen, hun expertise is breed en diepgaand. Bij Komma hebben we deze expertise benut om samen een uitgebreid klantportaal te ontwikkelen.

blauwdruk website rda

Blauwdruk

In de blauwdrukfase van de webshop voor RDA hebben we ons gericht op het creëren van een functioneel ontwerp dat alle wensen van de klant omvat. We hebben nauw samengewerkt met het team van RDA om hun specifieke behoeften te begrijpen en te vertalen naar een efficiënte online ervaring. Door het ontwikkelen van gedetailleerde wireframes, kunnen we de functionaliteit en gebruikersinteracties nauwkeurig in kaart brengen voordat we beginnen met ontwerp en ontwikkeling.

website configurator rda
webdesign rda

Individuele aandacht voor iedere eindklant

In het ontwerp van het klantportaal voor RDA stond het bieden van een persoonlijke ervaring centraal. Het portaal, toegankelijk via een inlog, zorgt voor een individuele benadering van elke klant. Dit inlogsysteem maakt het mogelijk om op maat gemaakte content en prijsinformatie te bieden, specifiek afgestemd op elke gebruiker. Met één druk op de knop ligt je vorige bestelling in de winkelmand.

rda web

Illustraties

In lijn met de stijl van RDA hebben we speciaal voor elke aandrijvingscategorie unieke illustraties ontworpen. Dit brengt een visuele eenheid op de categoriepagina en versterkt de merkidentiteit van RDA.

Team

Zij weten alles van RDA

Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.