Vrije Val

Cases:

Vrije Val is dé podcast voor mensen die hard willen gaan. Hosted én branded by Komma. Van en voor mensen met een uniek verhaal, die nog lang niet klaar zijn met vertellen.

branding vrije val

Podium voor succesvolle ondernemers die durven

In Vrije Val de podcast gaan Lars en Stef in gesprek met gelijkgestemden. Mensen met een verhaal. De ene met een duidelijke strategie, de andere met een opvallende manier van denken en doen. Stuk voor stuk mensen die hard gaan en in het diepe durven te springen. De podcast biedt een podium aan succesvolle en open ondernemers en experts. Luister iedere aflevering opnieuw naar de ervaring en lessen van mensen in een vrije val.

huisstijl vrije val
signing vrije val

Beweging als basisconcept

Klaar om te springen. Loslaten, versnellen. De omgeving vervaagt, gaat harder en harder. Een mix van angst en euforie, een gevoel van het onbekende en vertrouwend op het proces. Het gevoel, de beweging en energie van een vrije val. Het gevoel dat succesvolle mensen ervaren die hard gaan. De beweging is het basisconcept voor de huisstijl van de podcast. Om tot het eindresultaat te komen zijn meerdere tools en creative coding gebruikt. Met uiteindelijk de tekst die overblijft als sterke huisstijldrager.

Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.