Arbèl

Arbèl levert consistent meesterschap in las- en plaatwerk. Komma bracht de identiteit naar hetzelfde niveau als het hoogwaardige werk dat zij leveren.

logo arbel

Zichtbaar gemaakt meesterschap van Arbèl

Arbèl was Arbèl niet meer. De extreme nauwkeurigheid en vindingrijkheid om van vlakke plaat tot precisieproduct te komen, was niet terug te zien in de branding. Het bepalen van de kernwaarden was het startsein voor een nieuw concept waarop de rebranding gevormd kon worden. Het gevolg is een daadkrachtig en solide ontwerp met verfijnde details die het meesterschap van Arbèl vormgeven. De lay-out is schaalbaar, consistent in gebruik en voelt als de betrouwbare basis die Arbèl wil zijn.

fotografie arbel
drukwerk arbel

Online kennismaken met de extra dimensie

Op het kruispunt van meesterschap en precisie vind je Arbèl. Daar waar passie en perfectionisme samenkomen. Zo ook online waar een volledig nieuwe website met details uit de branding, bezoekers laat kennismaken met consistent meesterschap. In tekst en beeld wordt gevangen wat Arbèl doet om de extra dimensie toe te voegen aan diverse maatwerk las- en plaatwerk producten. 

signing arbel
briefpapier arbel

Uitingen die met trots worden gebruikt

Inmiddels is de branding ver doorgevoerd. De reclameverlichting is het paradepaardje. De lichtbak met het nieuwe logo op het pand maakt Arbèl zelfs in de late donkere uurtjes zichtbaar voor de buitenwereld. Ook binnen zie je de branding onder andere terug in de signing, tape, bedrijfskleding en doppers. Stuk voor stuk uitingen die met trots in gebruik zijn genomen.

branding arbel
website arbel
webdesign arbel
Team

Zij weten alles van dit project

Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.