Bonbisou

Om een passend gezicht te geven aan een nieuwe keten chocoladewinkels, ontwikkelde Komma een passende naam, branding én mascotte. Laat je zintuigen prikkelen door Bonbisou.

drukwerk bonbisou
logo bonbisou

Een merk zo veelzijdig als een goede kus

Chocolade prikkelt de zintuigen en is geschikt voor alle gelegenheden; om je liefde te laten zien, om te troosten, of gewoon als je blij bent iemand te zien. Net zoals een kus. Met deze filosofie bedachten wij de naam Bonbisou, om een gezicht te geven aan een winkelketen die gevuld is met de beste kwaliteitschocolade, maar ook toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daar hoort natuurlijk een krachtige branding bij die eer doet aan de luxe van échte Belgische chocolade, maar ook speels blijft om zo iedereen uit te nodigen om binnen te komen.

social media bonbisou
huisstijl bonbisou
signing bonbisou
bonbisou bedrijfsfotografie
lettering bonbisou

Maak kennis met Pilou

De branding is ingericht voor een prikkelende en luxueuze beleving. Het art-deco geïnspireerde woordmerk met krullerige, luxe letters wordt verrijkt met een kleurenpalet dat de zintuigen prikkelt. Om tegenwicht te bieden aan deze luxe branding ontwikkelden we Pilou, een klein kwajongens-meisje dat het merk toegankelijk maakt voor iedereen. Door felrode en grappige elementen van Pilou te combineren met de zachte kleuren van de rest van de branding, onstaat een interessant totaalbeeld waardoor de chocolade van Bonbisou iets van iedereen wordt. 

huisstijl bonbisou
bonbisou signing
Kennismaken

Sparren over wat dan ook? Wij zijn benieuwd.