Website

Geen templates! We maken iedere website from-scratch en zetten telkens iets unieks neer. We leveren maatwerk voor bedrijven die online volledig tot hun recht willen komen. Zonder pardon, mét impact.

Een website van Komma

Je wil meer leads genereren met je website. Of beter laten zien wie je bent. Misschien wil je gewoon de boel eens goed onder handen laten nemen! Volgens ons moet je website laten zien wie het bedrijf is, wat ze doen en uniek maakt, waar het bedrijf voor staat, wat nou écht belangrijk is, wie er werken. Met maatwerk kunnen we veel meer bereiken. We zitten nergens aan vast, denken graag zonder beperkingen en kunnen dan ook absoluut géén template voor je vullen. We zijn vrijdenkers. 

Afbeelding

We zorgen voor een website die kan groeien, zodat je zonder beperkingen verder kunt. Wil je onverwacht een systeem koppelen of zelfs je website uitbreiden met een betaalprovider? Alles is te bedenken en te maken. We bemoeien ons met vrijwel alles, voorzien je eerlijk van advies en zullen je dan ook zeggen iets niet of juist wél te doen om jouw doel te bereiken. Voor jou als ondernemer liggen alle mogelijkheden open, dus waarom zou je dat niet willen voor je website?

Contact opnemen
Afbeelding

Dit maakt ons uniek.

  • Eigen gebruiksvriendelijk beheersysteem

  • We maken maatwerk, geen templates

  • Actieve meedenkers met een mening

Stap voor stap

Een website maak je niet tussen de soep en de aardappelen door. We hakken het traject op in een aantal overzichtelijke stappen, zodat jij én wij weten wat ons te doen staat. Ondertussen zorgen we dat je feeling blijft houden met wat er gebeurt door handige tools die zorgen dat je kunt meekijken met ontwerp en later zelfs bij een deel van de ontwikkeling.

Ik wil eens praten
Afbeelding

Stap 1. Blauwdruk

We werken een wireframe uit waarin duidelijk wordt welke informatie waar komt te staan en dus wat we gaan bouwen. Samen bepalen we wat wel en niet belangrijk is.

Stap 2. Ontwerp

Onze grafische goeroes zorgen voor een ontwerp met bite. Kleuren bepalen, knoppen ontwerpen, call-to-actions invullen en zorgen dat alles in lijn is met je huisstijl én het gewenste eindresultaat.

Stap 3. Content

Ondertussen starten we met het verzamelen van tekst en beeld. Een tekstschrijver kan aan de slag en ook fotografie kan worden ingepland. Uiteraard helpen wij om alles in goede banen te leiden.

Stap 4. Ontwikkeling

Al na de blauwdruk kunnen de ontwikkelaars achter de schermen aan de slag, maar het wordt voor jou eigenlijk pas écht leuk als het ontwerp tot leven komt. Even geduld…

Stap 5. Testen

De testlink is klaar! Wij testen uitvoerig en vragen dat ook van jou. Lijkt alles logisch? Kun je overal op klikken? Voelt alles stabiel aan? Tijdens deze fase maken we van een 8 nog een 9. Kei belangrijk dus!

Stap 6. Resultaat vieren!

Alles in orde, akkoord en tevreden? Dan zetten we alles zorgvuldig live. Domeinnamen verhuizen, oude links doorkoppelen, zorgen dat je e-mail blijft werken. Uiteindelijk is het tijd voor een klein feestje!

Afbeelding

Blauwdruk, whaaat?

Het maken van een blauwdruk is van essentieel belang. Hierdoor krijg je een beeld van de invulling van de website, kunnen we informatie rangschikken én zijn must-haves en nice-to-haves te bepalen. Je kunt beginnen met een basis, maar ook meteen all-in gaan. Als klant hou je controle over je budget en tóch weet je wat er mogelijk is om later nog toe te voegen.

Wist je dat je ook alleen de blauwdruk kan afnemen?

Gesprek is gratis ;)
Afbeelding

Komma Management Systeem

We bouwen continu aan ons eigen beheersysteem en daar profiteer je als klant lekker van mee. Zeg gedag tegen niet meer weten waar iets staat, per ongeluk iets weggooien of een wirwar van kleuren en lettertypes op je website. Met ons KMS kunnen we alles koppelen, zijn we flexibel in functionaliteiten én weet je gewoon de weg door fatsoenlijke gebruiksvriendelijkheid. Een keer zien, nooit meer vergeten. Het is net fietsen!

Contact opnemen
Afbeelding

join
our
fans.

Geen vraag is te gek en geen wens onmogelijk. Loop je vast? Of heb je nog geen flauw idee? Neem dan eens contact op, want we kunnen je gegarandeerd verder helpen.
Loopt het water je al in de mond? Stef Bogers Meneer d'n directeur +31 (0)495 59 94 11 ·