Webshop

Wij halen álles uit je webshop. Conversie verhogen, omzet verdubbelen... you name it. Wat je ook verkoopt, wij zorgen voor dé maatwerk oplossing.

Geen standaard

Je wil meer verkopen. Of meer verdienen. Misschien heb je nog nooit een webshop gehad of loop je tegen mankementen aan in je huidige webshop. Het kan zomaar tijd zijn voor maatwerk, want het kan altijd beter dan een standaard webshop.

Ieder product is anders en overal valt dan ook iets unieks in te vinden. Een webshop valt volgens ons dan ook niet zomaar in een standaard jasje te wurmen. We vinden het belangrijk om precíes te weten wat je verkoopt en wie je doelgroep is, zodat we een online meesterstuk kunnen maken dat past als gegoten. Met alle informatie die je ons geeft, kunnen wij aan de slag om dingen die standaard lijken te zijn, volledig onder handen te nemen en af te stemmen op de behoeftes van jouw online klant.

Afbeelding

Unieke elementen

We doen er alles aan om jouw webshop vér boven die van je concurrenten uit te laten stijgen. Alle onderdelen krijgen de aandacht die nodig is om er iets unieks van te maken en een optimale beleving neer te zetten. We bouwen intelligente zoekfuncties die ervoor zorgen dat de bezoeker op meerdere manieren bij het juiste product terecht komt én bijhouden wat er is gezocht. We passen gamificatie toe waardoor een klant getriggerd wordt tijdens het doorlopen van het bestelproces en zorgen er met onze cognitieve kennis voor dat een bezoeker wordt gestimuleerd om verder te gaan. Still going strong is daarbij onze orderwaarde-verhogende-module. Hierbij hebben we de kortingstaffel slim benut in het bestelproces, waardoor bezoekers meer bestellen en de orderwaarde per klant omhoog wordt gedreven.

Meer weten
Afbeelding

Dit maakt ons uniek.

  • Eigen gebruiksvriendelijk beheersysteem

  • Altijd maatwerk, geen standaard shop

  • Alle koppelingen zijn mogelijk


Waar moet ik aan denken?

Bij een webshop komt meer kijken dan soms wordt gedacht. Met welke provider ga je online betalingen afhandelen? Hoe werkt je bestelproces? Wil je bestellingen zelf versturen en wat heb je daarvoor nodig? In welke landen én talen wil je je producten aanbieden? En hoe houd je dan ook nog alles bij? We kunnen je helpen bij het opzetten van een efficient orderafhandelingsproces of zorgen dat jouw workflow wordt geïntegreerd in de back-end van de webshop.

Alle integraties zijn mogelijk

Je kunt je voorraad bijhouden, je boekhoudsysteem koppelen, een mailsysteem integreren, bestaande databases van derden koppelen, Google shopping opzetten en integreren, systemen voor klantbeoordelingen koppelen, boekingssoftware integreren… Wij hebben een brede ervaring met veel verschillende integraties en draaien onze hand daarnaast om voor iets nieuws.

Afbeelding

Duidelijk & intuïtief

Bij Komma is iedere webshop uniek, maar ze zijn altijd overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te navigeren. Eventueel bedenken en bouwen we zelfs leuke toevoegingen om de orderwaarde of het aantal bestellingen te laten stijgen. Uiteraard nooit ten koste van het navigatie- en gebruikersgemak van de bezoeker. Geen keuzestress, gewoon intuïtief klikken. Een kind kan de was doen.

Ik wil een afspraak
Afbeelding

Stap 1. Blauwdruk

We werken een wireframe uit waarin duidelijk wordt welke informatie waar komt te staan en dus wat we gaan bouwen. Zeker het bestelproces krijgt veel aandacht!

Stap 2. Ontwerp

Onze grafische goeroes zorgen voor een dik ontwerp. Productindeling, informatievoorziening, kleuren bepalen en actie-knoppen ontwerpen. Alles in lijn is met je huisstijl en manier van werken.

Stap 3. Content

Ondertussen starten we met het verzamelen van tekst en beeld. Een tekstschrijver kan aan de slag en ook fotografie kan worden ingepland. Uiteraard helpen wij om alles in goede banen te leiden.

Stap 4. Ontwikkeling

Al na de blauwdruk kunnen de ontwikkelaars achter de schermen aan de slag, maar het wordt voor jou eigenlijk pas écht leuk als het ontwerp tot leven komt. Even geduld…

Stap 5. Testen

De testlink is klaar! Wij testen met meerdere collega's en vragen dat ook van jou. Is alles logisch en betrouwbaar? Werkt het bestelproces? Tijdens deze fase maken we van een 8 nog een 9. Volle aandacht!

Stap 6. Resultaat vieren!

Alles in orde, akkoord en tevreden? Dan zetten we alles zorgvuldig live. Domeinnamen verhuizen, oude links doorkoppelen, zorgen dat je e-mail blijft werken. Uiteindelijk is het tijd voor een klein feestje!

Afbeelding

De blauwdruk: het raamwerk van de webshop

Het maken van een blauwdruk, oftewel wireframe, is van essentieel belang. Zeker voor het opzetten van een webshop, want er zijn onderweg nogal wat keuzes die gemaakt moeten worden. Tijdens de blauwdrukfase komen deze aan het licht en kunnen we door het rangschikken van informatie de benodigdheden in kaart brengen. Zo zijn must-haves en nice-to-haves makkelijk te bepalen en hou je als klant de controle. Groeiplannen? Daar gaan we klakkeloos vanuit en houden we altijd rekening mee.

Plan een gesprek
Afbeelding

Komma Management Systeem

Het Komma Management Systeem is het fundament onder al onze webshops. Orders inzien, producten toevoegen, voorraden aanpassen: het kan allemaal en meer. Bovendien kan het KMS flexibel worden uitgebreid met vrijwel alles wat je kunt bedenken. Klaar voor groei.

Neem contact op
Afbeelding

join
our
fans.

Geen vraag is te gek en geen wens onmogelijk. Loop je vast? Of heb je nog geen flauw idee? Neem dan eens contact op, want we kunnen je gegarandeerd verder helpen.
Loopt het water je al in de mond? Stef Bogers Meneer d'n directeur +31 (0)495 59 94 11 ·