Zuiderbos
Zuiderbos
Website Totale projectmanagement
cases . Zuiderbos

Zuiderbos is een basis- en middelbare school voor speciaal onderwijs, voor onbegrepen onderwijsvragen die te maken hebben met psychiatrische problematiek. Met maar liefst drie locaties, heeft de school genoeg te vertellen. Aan Komma de taak om de specifieke boodschap van Zuiderbos helder over te brengen.

Website

De Zwengel was haar jasje ontgroeid. Tijd voor vernieuwing! In samenwerking met een creatieve ontwerper trakteerden ze zichzelf op een nieuw logo en een nieuwe naam: Zuiderbos. Uiteindelijk was ook de website aan de beurt en kwam Komma bovendrijven. Door de hoeveelheid informatie, meerdere locaties en in ons achterhoofd de wensen van de ouders die uit een tevredenheidsonderzoek kwamen, mochten we helemaal ons ding doen. We ordenden informatie, bedachten structuren en maakte van een complex project een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Uiteraard volledig aansluitend bij het logo en de hele leuke school!

Bekijk website
Zuiderbos fotografiebegeleiding door Komma
zuiderbos

Totale projectmanagement

Aangezien docenten het al behoorlijk druk hebben, werd het regelwerk en de begeleiding rondom het project website ongeveer een extra baan. Contact met de tekstschrijver, een fotograaf regelen, fotografie begeleiden, tussentijdse deadlines, afspraken maken met alle partijen, planningen maken en behalen… Wij namen dit werk graag op ons en schakelden tussen alles en iedereen. Wat resulteerde in een deadline die gehaald is, maar bovenal een website die een hoop duidelijkheid, rust én sfeer geeft!

Een ervaring van Paulien Broos

Met een nieuwe naam, stichting Zuiderbos, en een prachtige nieuwe huisstijl waren we ook dringend toe aan een nieuwe website. Vanaf het begin heeft Komma de leiding gehad in dit proces waar meerdere partijen, designer/schrijver/fotograaf, bij betrokken waren. Wij als eigenzinnige klant hadden af en toe ook nog ideeën over hoe het moest en dat leverde regelmatig levendige discussies op. Stef heeft met een stevige visie gezorgd dat we op koers bleven en onze deadline hebben gehaald, een hele prestatie. Er staat nu een duidelijke, mooie website waar we heel erg blij mee zijn!

Ook het projectmanagement heeft Komma op zich genomen, Claire heeft alle touwtjes in handen gehouden en regelde de fotografie, teksten, design en zorgde dat alles op tijd en op schema bleef. Als wij het even kwijt waren belden we Claire… Het is een oprecht plezier om samen te werken met het team van Komma!

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.