Zelfverkopen
Zelfverkopen
website
cases . Zelfverkopen.nl

Snel en makkelijk zelf je huis verkopen. Zelfverkopen biedt huiseigenaren de kans om zelf een woning te verkopen in plaats van een makelaar. Hoe makkelijker het is voor de klant, hoe meer er achter de schermen bij komt kijken. Wij mochten de uitdaging aangaan om ervoor te zorgen dat zelfverkopen.nl er tiptop uitziet en je bijna uit nieuwsgierigheid je huis zou willen verkopen.

Website

Zelfverkopen.nl plaatste een bericht op LinkedIn waarin ze een oproep deden voor een geschikt webbureau. Een connectie van ons voelde zich geroepen en zo belandde ook ons bericht in de tsunami van aanprijzingen in de mailbox van Marlene. Gelukkig kwamen we bovendrijven en zaten we vrij snel rond de tafel waarin alle wensen werden besproken.

Aangezien er enkele aanbieders op de markt zijn waar je zelf je huis kunt verkopen, wordt er hard tegen elkaar geconcurreerd. Aan ons de taak om Zelfverkopen.nl er bovenuit te laten springen, de webshop te laten converteren én de ware warme aard van de mensen achter de webshop te laten zien.

Bekijk website
zelfverkopen

Wat deden we?

  • Concurrentie bekijken
  • Meedenken over de prijs en inhoud van het basispakket
  • Uitdenken van informatie weergave
  • Kleine aanpassing in de huisstijl
  • Koppelingen leggen met de landelijke huizendatabase
  • Uiteraard het ontwerpen en ontwikkelen van de webshop!
Zelfverkopen realworks

 

 

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.