TOPS<br />Luchtfilters
TOPS
Luchtfilters
Identiteit webshop klantbeleving mobiele shop
cases . TOPS Luchtfilters

Als de luchtkwaliteit gegarandeerd moet zijn, ben je bij TOPS aan het goede adres. Ze bestieren de zakelijke en particuliere markt met een dijk aan ervaring én energie. Om ervoor te zorgen dat TOPS frisser voor de dag komt, hebben we alles afgestoft.
Het resultaat: verdrievoudigde omzet!

Identiteit

Het oude logo ging over boord. Helemaal opnieuw met de overduidelijke boodschap dat het logo ‘lekker fris’ moest ogen. In dit geval natuurlijk wel zo handig. We zochten het idee achter luchtfilters op en borduurden voort op schone lucht. Het resultaat: een boom in de vorm van een ‘T’, bestaande uit banen lucht die onderweg naar boven door een filter worden gereinigd. Zie je ‘m?

Diverse uitingen

De nieuwe identiteit vormt een mooie basis voor een professioneel en vooral compleet beeld naar de buitenwereld. Daarna mocht álles onder handen worden genomen! Om dat voor elkaar te krijgen, doken we eerst even de fotostudio in om de knappe koppen van TOPS op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarna ging de frisse wind door visitekaartjes, website, briefpapier, pennen, bureauonderleggers, infographics, posters, bedrijfskleding en ziet heel Nederland inmiddels Sven op de vers bestickerde bus voorbij komen!

TOPS WTW-filters TOPS WTW-filters

Webshop

De particuliere markt bestieren gaat alleen goed met een gebruiksvriendelijke webshop die mooi oogt en een handje vol slimmigheidjes bevat. We begonnen met een uitgebreide productanalyse: hoe zit dat met die filters? Hoe kom je zo makkelijk mogelijk bij de juiste filter uit? En het allerbelangrijkst: hoe zorgen we ervoor dat een bezoeker makkelijker kan bestellen, terugkomt en misschien zelfs meer bestelt? Vanuit die gedachte zijn we een conversie gericht ontwerp gaan maken.

De webshop is geheel op maat gemaakt, volledig toegespitst op het product en het zoekgedrag van de ‘filter zoekende’ consument. Doordat een bezoeker eenvoudig de juiste filter kan vinden en zelf aantrekkelijke kortingen bij elkaar kan klikken door de staffelkorting-module, is TOPS gegroeid en klaar voor nog verdere groei!

Bekijk webshop
tops

Klantbeleving

Na de aankoop stopt het niet, dat snapt TOPS als geen ander. Komma zorgt met de juiste verpakking, een bedankkaartje en ‘vervang je filter e-mails’, voor service en een optimale klantbeleving. Wie durft er nog te roepen dat WTW-filters saai zijn?

TOPS WTW-filters TOPS WTW-filters

Mobiele webshop

Even snel je filters bestellen vanuit de herinneringsmail is natuurlijk superhandig vanaf je mobiele telefoon, maar dan moet de shop wel geschikt zijn! Om ervoor te zorgen dat de mobiele bezoeker uit de voeten kan en de juiste beleving ervaart is de mobiele versie van de webshop opnieuw uitgedacht en specifiek ontworpen om te voldoen aan het gedrag van een mobiele gebruiker.

TOPS WTW-filters TOPS WTW-filters

Een ervaring van Nico van den Boomen

‘Dankzij het meedenken, de creativiteit en professionaliteit van het team, hebben wij een huisstijl van logo tot website en van briefpapier tot aan de belettering van ons pand waar we waanzinnig trots op zijn!
Daarnaast is de volledige webshop van TOPS gerealiseerd door Komma. De eerste dag na livegang merkten wij direct de toegevoegde waarde van de nieuwe webshop! Voor TOPS is Komma niet zomaar een dienstverlener maar een echte strategische ICT-partner. We hopen onze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.