Tandarts Maas
Tandarts Maas
logo website bestickering
cases . Tandarts Maas

Het starten van een tandartspraktijk doe je volgens Patty meteen goed. Een gezond gebit is net een visitekaartje, maar je online en offline identiteit zeker ook! De praktijk van Tandarts Maas opende geheel in stijl, al zeggen we het zelf.

Website

Een persoonlijke en open website die de cliënt een vertrouwd gevoel geeft, dat was de insteek voor Tandarts Maas. Met het eerder ontwikkelde logo, de zachte kleurstelling die is bedacht en de foto’s van het vriendelijke team achter de praktijk was dat voor ons een eitje natuurlijk! Uiteraard hebben we met nog meer rekening gehouden. Zo moet het melden van spoed snel en duidelijk in beeld komen en is het voor een nieuwe tandarts wel zo belangrijk dat potentiele klanten zich makkelijk kunnen inschrijven ;)

Bekijk website
Tandarts Maas

Praktijk

De huisstijl rondom het logo hebben we volledig doorgetrokken in de praktijk, om een compleet plaatje neer te zetten. De vriendelijk vormgegeven gereedschappen zijn op de raam gestickerd en de speciaal ontworpen klok en kunstwerkjes aan de muur fleuren de praktijk helemaal op. En let ook op de tandenborstel die je mee naar huis krijgt… Als dat niet motiveert om te poetsen!

Tandarts Maas Tandarts Maas

Een ervaring van Patty Maas

‘De samenwerking met Komma heb ik als zeer prettig ervaren. Ik vond het erg belangrijk om mijn praktijk meteen goed en professioneel neer te zetten. Dit is naar mijn idee goed gelukt. Overal is aan gedacht. Over het logo krijg ik nog elke dag complimenten van verschillende (nieuwe) patiënten. Maar ook met de e-mails die verzonden worden in onze huisstijl, het briefpapier, de klokken die hangen in de praktijk… het is gewoon mooi een geheel, waar ik dan ook erg trots op ben.’

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.