Stempel
Stempel
bedrijfsnaam logo & huisstijl
cases . Stempel

Aannemersbedrijf Piet van Mierlo is al 35 jaar een begrip in de bouwwereld. De gelijknamige eigenaar besloot echter om het stokje over te dragen aan Tijn Evers. Er moest dus een nieuwe naam en bijbehorende huisstijl uitgedacht en ontworpen worden.

Stempel bouwhek Bus bestickering Stempel

Bedrijfsnaam

Om een goed beeld te krijgen van wat de nieuwe bedrijfsnaam uit moet stralen, is er een kernwaardentraject gestart. Nuchter, toegewijd en scherp is hiervan de uitkomst, met als hoger doel: samen trots zijn. Met die gedachte in het achterhoofd is de bedrijfsnaam Stempel bedacht. Een naam die nuchter klinkt én toch een stukje trotsheid uitstraalt. De knipoog naar de bouw zorgt ervoor dat de naam extra sterk wordt.

Oud pand Piet van Mierlo Nieuw pand Stempel
Oude bus Piet van Mierlo Nieuwe bus bestickering Stempel

Logo & huisstijl

Het doel van de huisstijl is om zowel jong als modern over te komen. Het moet laten zien dat Stempel zowel twee-onder-een-kap woningen als villa’s bouwt. Stoer, maar niet arrogant, want nuchterheid is een van de kernwaarden. Uiteindelijk is dit het resultaat geworden. Iedere kleur heeft hierin zijn functie: zwart is chique, wit is fris, rood is toegewijd en geel is energiek. De iconen laten zien wat Stempel allemaal doet. Bij de typografie is er gekozen voor een modern, vriendelijk en technisch lettertype.

Stempel bouwhek Bus bestickering Stempel
Stempel bouwhek Bus bestickering Stempel

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.