Stafa
Stafa
rebranding 3D visual website
cases . Stafa

Stafa levert fasteners die doen wat ze moeten doen, onder alle omstandigheden. Kan een standaard onderdeel niet voldoen? Dan is Stafa niet vies van maatwerk. En die insteek gaf ons de kans om ook een staaltje maatwerk te leveren!

Magazijn Stafa Stafa logo

Rebranding

Willen moderniseren en je kop boven het maaiveld uit willen steken, zorgde er bij Stafa voor dat ze stappen namen in het beeld dat ze achterlaten naar de buitenwereld. Na een kernwaardentraject konden we de vinger op de zere plek leggen en hebben we gezorgd voor de rebranding van het logo in combinatie met een volledig nieuwe huisstijl. Hierbij zijn de kernwaarden gedreven, betrokken en dapper meegenomen in kleurkeuze, lettertype, grid en het algehele ontwerp van de meest uiteenlopende uitingen.

Insteekmap Stafa Truck Stafa
Sorteermachine Stafa Folder

3D visual

Een groot onderdeel van de rebranding en huisstijl van Stafa is de 3D visual. Deze allesomvattende visual is een visuele vertaling van de pay-off die we voor hen bedachten: ‘Our part in every solution’. Op basis van het beeldmerk is met allerlei onderdelen uit de dienstverlening van Stafa het logo aangekleed. De visual wordt als leidraad door diverse uitingen heen gebruikt en wordt zelfs met een afmeting van ruim 6 meter op het pand aangebracht!

3d model Stafa 3D render Stafa

Website

Voor Stafa was de website belangrijk om te vernieuwen. De huidige website voldeed niet meer en met de komst van de nieuwe stijl, mocht ook online de nieuwe uitstraling niet ontbreken. In de nieuwe stijl kan Stafa vele malen beter laten zien wie ze zijn, wat ze bieden en waar ze voor staan.

Bekijk website
stafa

Een ervaring van Ivo van Gool

We waren toe aan een nieuwe stap in het verder professionaliseren van ons bedrijf. En dan te beginnen bij de basis: wie zijn we en wat willen we uitstralen. De pragmatische aanpak van Komma sprak ons erg aan. Na een eerste gesprek met Stef bleek dat er een fijne klik was en we gaven al snel groen licht. Het kernwaardentraject was leuk; to-the-point en met de nodige humor. Resultaat: dapper, gedreven en betrokken. Precies waar we voor staan. Van hieruit is er veel opgepakt: o.a. update van ons logo door Mike, nieuwe brochures en leaflets ontwikkeld, compleet nieuwe website, nieuwe catalogus, 3D render ontwikkeld door Pieter en nieuwe signing van onze panden. Op naar nog veel meer moois samen; onze samenwerking is echt goud waard!

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.