Rentman
Rentman
website beursstand
cases . Rentman

In de tijd waarin spreadsheets nog de dienst uitmaakte, had één man de missie om wat overzicht te brengen in de chaotische werkwijze van de verhuurindustrie. Roy introduceerde Rentman: een eenvoudig softwarepakket dat werkt. Komma zorgde voor een naadloos aansluitende website en een supergave beursstand.

Website

De website is een belangrijk verkoopkanaal voor Rentman en daarom wilde Roy, eigenaar van Rentman, de boel goed aanpakken. Bij Rentman zit goeie programmeer technische kennis, maar Roy weet dat dit je nog geen webontwikkelaar maakt. Rentman focust zich op hun eigen product en liet de website aan Komma over.

De referenties door de website heen zorgen voor een betrouwbaar karakter en het frisse ontwerp geeft een jonge maar professionele uitstraling. Naast ontwerpkunstjes was het prioriteren van informatie en menu-items erg belangrijk. Het lokt potentiële klanten om zich aan te melden voor de demo en zorgt dat bestaande klanten de website als kennisbank kunnen gebruiken.

Bekijk website
Rentman
Rentman Rentman

Beurs

Na de website was de beursstand aan de beurt. En trouwens niet alleen de stand, maar ook de folders! Geheel in lijn met de aangeleverde huisstijl die Rentman al had en de eerder ontwikkelde website, kwam Rentman keurig voor de dag in Frankfurt.

Rentman

Een ervaring van Roy van den Broek

‘Bij Rentman kiezen we al jaren voor Komma als partner bij het uitwerken en realiseren van onze reclame en marketing uitingen. Ze ontwierpen onze beursstand, flyers en hebben onze website gerealiseerd. De jongens en meisjes van Komma weten vrijwel altijd te verrassen met originele ontwerpen die de boodschap versterken terwijl ze ervoor zorgen dat ze door consistentie in de ontwerpen altijd onze identiteit blijven bewaken.

De samenwerking verloopt prettig met communicatie over korte lijnen, een persoonlijke touch en altijd een snelle reactie. Het is fijn om samen te werken met een bedrijf dat ontzorgt doordat we erop kunnen vertrouwen dat onze opdracht altijd op een professionele en kosten-efficiënte manier wordt uitgevoerd.’

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.