Promic
Promic
logo identiteit website beursstands
cases . Promic

Promic levert mobiele presentatiesystemen, zoals roll-up banners en pop-up wanden, aan bijvoorbeeld drukkers. Vanaf de prille start van het bedrijf tot aan hun huidige Europese marktleiderspositie, zijn zij al klant bij Komma. Iets gezien van Promic? Maakt niet uit wat; wij hebben het gemaakt!

Beurs

Iedere beurs is anders, op iedere beurs wordt iets anders uitgelicht en voor iedere beursstand van Promic mogen we weer aan de slag. De beursstands voor Promic worden volledig ontworpen en ontwikkeld op hun eigen presentatiesystemen. Komma oppert nieuwe ideeën, ontwerpt alle prints en ontwikkelt de verdere invulling van de stand. We denken zelfs aan de giveaways; waterflesjes, vouchers of we bedenken een stroopwafelkraampje voor de buitenlandse bezoeker.

Promic display systems Promic display systems Promic display systems Promic display systems

The Promic Book

Een belangrijke terugkerende opdracht is het vormgeven van de brochure, oftewel The Promic Book. In de brochure staan alle producten, varianten en afmetingen vermeld in vijf verschillende talen, klaar voor het bestormen van de markt. Alles in de brochure is vormgegeven door Komma; het concept, de kaft, de pagina-indeling, de technische tabellen en zelfs de prints op de systemen in de afbeeldingen!

Promic display systems Promic display systems

Een ervaring van Rick van den Wildenberg

‘Komma werkt niet vóór ons. Komma werkt mét ons. En dat is precies die nuance die het verschil maakt. Sinds de opstart van Promic is Komma onze betrokken partner voor de ‘Promic look&feel’. Stef en zijn team hebben een goede kijk op hun vak en weten precies hoe wij ons visueel op een onderscheidende manier kunnen presenteren.

We zitten dan ook regelmatig bij Komma aan tafel voor een brainstorm over bijvoorbeeld de nieuwe productcatalogus of het ontwerp van onze (28 meter brede) beursstand waarmee wij ons internationaal presenteren. Ze denken altijd graag met ons mee, komen met verrassende ideeën en adviezen en zorgen voor een frisse blik. Kers op de taart is hét nieuwe Promic logo, waar we met zijn allen nog het meest trots op zijn. Een eindresultaat dat goed aansluit bij wie wij zijn en wat wij willen.

Van een nieuwe huisstijl tot een nieuwe brochure, en van beursstands tot advertenties; dankzij de vakmensen van Komma hebben wij al veel fantastische communicatie ideeën tot leven zien komen. En daar kunnen wij maar geen genoeg van krijgen.’

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.