Netwerk<br/>Brabant
Netwerk
Brabant
Website Kernwaarden
cases . Netwerk Brabant

Ondernemers bij elkaar brengen om ze vooruit te helpen. Dat kan om verschillende redenen, maar bij Netwerk Brabant is de manier altijd hetzelfde: Brabants gemoedelijk. Klinkt als een absolute match met Komma. Met Erik en Marieke op bezoek is het meteen gezellig, maar kunnen we ook meteen doelgericht aan de bak.

Kernwaarden

Dat een zakelijk netwerk de insteek heeft om ondernemers te verbinden mag duidelijk zijn. In een zakenwereld vol clubs en bijeenkomsten, kan het lastig zijn onderscheid te maken. Dat lijkt, maar is zeker niet zo! Netwerk Brabant heeft hun onderscheidende waarde eigenlijk al in de naam zitten: ze werken enkel in Brabant. Specifiek eigenlijk voor ondernemers met een ‘Brabantse instelling’, waar je ook vandaan komt.

Netwerk Brabant in een notendop: met Brabantse gemoedelijkheid, een nieuwsgierige houding en een doelgerichte aanpak, waarde creëren door Brabants te verbinden. Zakelijk betekent allang niet meer formeel en stijfjes. Gewoon jezelf zijn, bourgondisch genieten en een gemoedelijke sfeer maakt Netwerk Brabant toch net effe wa anders.

Een en al oor
Bekijk het magazine online

Website

De allereerste vraag van Erik was of we iets aan de website konden doen. Wie zouden wij zijn om dan nee te zeggen, want dat kunnen we! Het kernwaardentraject helpt ook een handje om de ondernemer beter te leren kennen, waardoor we nóg beter voor ogen hebben wat ons te doen staat.

Met als belangrijkste doelgroep ondernemers, die altijd op pad zijn met hun vaste partner genaamd ‘telefoon’, is de website mobile-first ontworpen. Om ervoor te zorgen dat we het zeker bij het rechte eind hadden, hebben we eerst een blauwdruk gemaakt waarbij we eenvoudig met blokken konden schuiven en zo prioriteit konden bepalen. Uiteraard is alles daarna ontworpen, gebouwd, getest en gelanceerd. Is het je opgevallen dat de vormgeving van het magazine ook een beetje is veranderd? Guilty!

Bekijk website
netwerkBrabant

Een ervaring van Marieke van Os

Begin 2018 stapten we binnen bij Komma met het verzoek onze nieuwe website te maken, we wisten wat we wilden maar niet hoe het aan te pakken. Na het kernwaardentraject doorlopen te hebben is het team van Komma aan de slag gegaan om deze om te zetten naar de website.

Mike heeft perfect de look en feel in beeld gebracht waar we naar op zoek waren. Met vereende krachten zijn we een jaar bezig geweest om onze gedachten om te zetten naar een website waar we trots op zijn en waar Komma ook trots op mag zijn!

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.