Kiekeboe
Kiekeboe
logo identiteit website bestickering
cases . Kiekeboe

Kinderopvang Kiekeboe biedt kinderen een veilige huiselijke omgeving, zorgt voor een goede ontwikkeling en vrolijke gezichtjes. We keken kritisch naar het logo en de website. Het resultaat? Een andere naam, een kleurrijk logo en een nieuwe website!

Identiteit

Kiekeboe & De Pretflat was toe aan een nieuw jasje. Wat ons betreft startte dat met een aangepaste naam, aangezien ‘De Pretflat’ bij ons gedachtes oproept die niet passend zijn bij een kinderopvang. Onder de naam ‘Kiekeboe’ ging het project verder.

Wél geheel passend bij een kinderopvang zijn natuurlijk alle verschillende kindjes en vrolijke gekleurde beestjes! Alle letters uit het woord Kiekeboe zijn omgetoverd tot een beestje met een eigen karakter die symbool staan voor de kindjes.

Kiekeboe kinderopvang Maarheeze Kiekeboe kinderopvang Maarheeze

Website

Bij het nieuwe jasje van Kiekeboe, hoort ook een nieuwe website. Met de gekleurde elementen uit het logo was het natuurlijk een feestje om de website te ontwerpen. Naast een laagdrempelig ontwerp was het erg belangrijk dat ouders makkelijk antwoord konden vinden op hun vragen. We nemen bezoekers graag bij de hand en begeleiden ze eenvoudig door de website heen.

Bekijk website
Kiekeboe kinderopvang Maarheeze

Bestickering

Om alles op elkaar aan te laten sluiten werd ook het pand onder handen genomen. Een nieuw bordje bij de ingang en compleet nieuwe bestickering in de kinderopvang, geven Kiekeboe nog net even dat beetje extra. Het was voor sommige kindjes wel even wennen dat er een draakje en een vriendelijk sissende slang op de wc-deuren stonden. Maar gelukkig maakt de vrolijke walvis bij de ingang een heleboel goed.

Kiekeboe kinderopvang Maarheeze Kiekeboe kinderopvang Maarheeze

Een ervaring van Marja Kuipers

‘Op een professionele manier, met een kritische blik en met originele ideeën heeft het team van Komma gezorgd dat KDV Kiekeboe voortaan met trots haar vrolijke huisstijl en gebruiksvriendelijke website kan presenteren. Bedankt voor de fijne samenwerking!!’

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.