Kemi
Kemi
Rebranding Website Signing
cases . Kemi

Kemi, dé plaatwerkspecialist van de Kempen. Bij Kemi wordt niets zomaar aangenomen. Het kan altijd anders, beter of sneller. Met dit motto mocht plaatwerk even plaatsmaken voor hun identiteit. Een mooie uitdaging voor ons, want de kritische blik van Kemi staat nooit uit. Een klant naar ons hart!

Rebranding

Kemi bestaat ruim 50 jaar. Hun vindingrijke ideeën, andere aanpak en snelle veranderingen, maken het onder de loep nemen van de identiteit niet geheel overbodig. Na een kernwaardentraject mocht het logo worden herzien, om er vervolgens een huisstijl omheen te bouwen die tot in de puntjes doorgevoerd kon worden. Het oude logo in een nieuw jasje: klaar voor de volgende 50 jaar.

Kemi werkplaats met door ons ontworpen kleding Kemi bus

Website

Voor Kemi was het meest belangrijk dat de website weer ‘van deze tijd was’. Dat horen we natuurlijk vaker, maar daar voegen we graag iets extra’s aan toe. Voor Kemi ontwikkelden we een dynamische maatwerk website die up-to-date kan blijven door de mogelijkheid nieuwe vacatures en bijzondere projecten in de kijker te spelen. Fotografie speelde hierbij ook een grote rol. Door de enthousiaste medewerkers van Kemi in nieuwe bedrijfskleding te steken én voorbij te laten komen op de website, komt het familiaire karakter van dit bedrijf nog eens extra goed naar voren.

Bekijk website
kemi
Kemi signing Kemi signing

Signing

Een nieuw logo, huisstijl, frisse nieuwe bedrijfskleding en een nieuwe website, daar hoort ook een flitsend pand bij! Kemi durfde het aan om het écht over een andere boeg te gooien. De schilder werd ingeschakeld voor blauwe en knalrode muren, waarna de bestickering aangebracht kon worden op deuren, ramen en muren. Als iemand nu het pand van Kemi niet ziet liggen of de weg naar het toilet niet kan vinden, dan vreten wij onze schoen op!

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.