i.kapper
i.kapper
logo website afsprakenkaartjes
cases . i.kapper

De kapper en pop-up store waar je alles kan verwachten, waar het alleen om jou draait, waar uniek boven doorsnee gaat en ‘doe maar hetzelfde als vorige keer’ als saai bestempeld wordt. Dat klinkt ons als muziek in de oren! Wij schotelden Inge haar identiteit voor. Uiteraard zonder standaard kapsalon taferelen.

Identiteit

Uitdaging voor onszelf, zodat we Inge niet te kort doen: maak een logo voor een kapper zonder kam, föhn, fancy geïllustreerd kapsel of uiteraard een schaar. Want, die kennen we inmiddels wel. We abstraheerden haren tot vijf streepjes en zoals ook een kapper doet, zette we daar een knip in. Er bleven vijf i’tjes over en de start van de i.dentiteit was geboren. Modern, innovatief, simplistisch en chic met een knipoog naar glanzend haar.

i.kapper i.kapper
i.kapper

Website

Inge is niet bang om anders te zijn, maar tegelijkertijd ook zonder fratsen. De website moest dit natuurlijk ook uitstralen! De huisstijl elementen zijn meegenomen in de uiteindelijke one-page website om het net even een tikkie anders te doen. Het allerbelangrijkste van de website is het bieden van de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Ook fijn om dan meteen een indruk te krijgen van de salon en de kapsters!

Bekijk website
i.kapper

Een ervaring van Inge Jaspers

‘Komma! Echte specialisten! I.kapper heeft heel fijn samengewerkt met de mensen van Komma. En nu nog steeds. Ze nemen alle tijd voor je. Van nieuw logo tot website, ik ben meer dan DIK tevreden. Goeie begeleiding en een bak vol creativiteit. Hoop dat we nog vaak aan de tafel mogen zitten met een bakkie koffie.’

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.