Fitale
Fitale
logo website brochure visitekaartje
cases . Fitale

Fitale verbindt alle informatie rondom medewerkers, waardoor een ondernemer inzicht krijgt in alle kansen en risico’s. De mens is het belangrijkste kapitaal van een organisatie en dat vraagt om een goede aanpak. De aanpak van Komma viel in de smaak! Wat begon met de vraag voor een brochure, resulteerde in een huisstijl, website en uiteindelijk toch ook die brochure dan ;)

Fitale briefpapier Fitale visitekaartjes

Identiteit

Bij de opbouw van het logo hebben we heel specifiek ingespeeld op de gedachtegang van Fitale; het web rondom de mens, als belangrijkste kapitaal van een organisatie. Het hart in het midden staat voor de mens. Het web daaromheen staat symbool voor het web aan partijen rondom een medewerker waar een werkgever mee te maken heeft, zoals een accountant, verzekeraar en HR-medewerker. De kleuren roze en blauw zijn met reden gekozen. Roze voor de menselijke kant van het verhaal en blauw voor de zakelijke partijen waarmee een medewerker te maken heeft.

Fitale sfeerfotografie Fitale folder

Brochure

Met de komst van een doordacht en professioneel logo met een duidelijk verhaal, kon de brochure worden aangepakt! Er is gewerkt aan een brochure met heldere teksten en passend gekozen fotografie. Hierdoor kan Peter zijn verhaal heel eenvoudig uitleggen aan een klant. We verzorgden en keurden ook het drukwerk, waardoor Peter nu een 16 pagina’s tellende brochure met trots kan achterlaten bij (potentiële) klanten.

a
Fitale folder

Website

Offline alles in orde, wilde Peter ook online meteen goed doorpakken. We ontwikkelden een one-page website, waar beknopt en duidelijk het verhaal van Fitale naar voren komt. De bezoeker wordt bij de hand gepakt, krijgt informatie over de diensten van Fitale en wordt aangestuurd om contact op te nemen voor een adviesscan. Inmiddels is de 100ste scan uitgevoerd en het blijft doorgaan…

Bekijk website

Een ervaring van Peter de Hond

“Komma heeft voor Fitale een naam aanpassing doorgevoerd in een nieuw logo, complete huisstijl en alle daarbij horende zaken als website, brochure enzovoorts. Vanaf dag één zijn ze zeer betrokken en meedenkend. De brainstormsessies op het kantoor bij Komma zijn omkleed met de nodige nuttige humor en werken zeer aanstekelijk.

Werken met een lach zorgt ook bij ons en onze klanten voor een lach! Het zijn professionals die graag een stap extra zetten om tot het maximale resultaat te komen. Soms eigenwijs en mening gevend, dit bedoel ik zeer positief, wat zorgt voor scherpte aan onze kant. Ze zeggen niet overal ‘ja’ tegen als je een idee hebt, maar hebben goede argumenten waarom iets niet of juist wel moet. Sparren zonder bang te zijn een mening te geven, hebben wij als heerlijk ervaren. Al met al Stef en team, op naar nog meer mooie ontwikkelingen, en altijd met een lach.”

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.