Een en al oor
Een en al oor
kernwaarden naam logo & huisstijl website
cases . Een en al oor

Anne is counselor en weet als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven praten. Ze biedt een plek waar iedereen terecht kan voor een luisterend oor en zet mensen in hun kracht. Een eigen praktijk, voor het eerst ondernemer. Spannend! Heel even mochten wij het roer overnemen van Anne, om zo ‘Een en al oor’ krachtig neer te zetten.

Kernwaarden

Anne kwam na een loopbaantraject niet voor niets uit bij counseling. Ze weet hoe het voelt om handvaten te krijgen en op eigen kracht tot nieuwe inzichten te komen. Door haar persoonlijkheid gunt ze het ook anderen nog eens van harte toe. Voor ons een prachtig vertrekpunt om te bekijken welke kernwaarden Anne maken tot wie ze is en welke waarden dus belangrijk zijn.

Houvast, empathie en openheid zijn waarden die onlosmakelijk zijn verbonden met Anne, en haar bedrijf. Het hogere doel dat Anne nastreeft, is het gunnen van verandering en graag willen dat een ander er op eigen kracht een stuk sterker uit komt.

Een en al oor

Nieuwe naam

Tijd voor een naam, die uiteraard moet aansluiten bij de kernwaarden. Daarnaast moet de naam voldoende aanspreken zodat potentiele cliënten over de spreekwoordelijke drempel durven te stappen. Laagdrempelig dus, niet medisch, open, duidelijk, fris, jong en wat ons betreft het liefst met een twist: Een en al oor Counseling.

Een en al oor Een en al oor

Logo & huisstijl

Volgende stap. Nu we Anne inmiddels zo goed kennen, was het een feest te werken aan haar huisstijl. Een goeie vibe en voldoende energie vulde de ruimte van onze designers! Na een pittige brainstormsessie met ‘Team Oor’ ging het proces van start. Eenmaal klaar schoten we meteen raak en was het resultaat volgens Anne buiten alle verwachtingen! Een schop onder ons lekkere kontje kregen we toch nog, want ‘jongens, nog even naar die kleur kijken’. Opgeleverd en wel, was iedereen dik tevreden.

Een en al oor visitekaartjes Een en al oor visitekaartjes
Een en al oor visitekaartjes Een en al oor visitekaartjes

Website

De laatste stap: de website! Voor start-ups hebben we een heel mooi concept. Budgetvriendelijk, maar compleet. Perfect voor Een en al oor Counseling. We hebben de huisstijl volledig doorgetrokken, haar eigen fotografie aangevuld met stockfoto’s en in samenwerking met tekstschrijver Joris haar website tot in de puntjes verzorgd. Ready to rock!

Bekijk website
Een en al oor Een en al oor

Een ervaring van Anne Steensels

Ik ben ontzettend blij met Komma, en jullie dankbaar voor de fijne samenwerking! Jullie hebben ervoor gezorgd dat mijn eigen identiteit werd omgezet in de uitstraling van mijn bedrijf. Door een kernwaardentraject kwam ik tot de pijlers die nu Een en al oor vormen. Het verzinnen van een passende naam die laagdrempelig is, die de essentie raakt en het bepalen van de huisstijl maakte dit compleet. Ik ben trots op het resultaat en hoop nog lang deze samenwerking voort te zetten. Komma, jullie zijn zowel individueel en als team supersterk. Jullie weten echt onderscheid te maken in jullie creatieve proces.

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.