Dale International
Dale International
identiteit folder website equichecker
cases . Dale

Debiteurenbeheer zónder zorgen, maar mét uitbetaling. Dale International is gespecialiseerd in alle facetten van creditmanagement, van order tot cash. Hij kwam binnen voor een advertentie en liep de deur uit met een nieuw logo, huisstijl, folder, website en zelfs een volledig nieuw product. Sergio staat hier nog geregeld aan de deur, maar gelukkig niet als deurwaarder ;)

Identiteit

Na een kleine tweak aan zijn vorige logo, durfde Sergio het aan om het over een andere boeg te gooien. We ontwikkelden een nieuw logo met passende huisstijl, waarbij we elementen uit het oude logo hebben gecombineerd met nieuwe invalshoeken. Als je goed kijkt zie je kompasrichtingen en valuta terugkomen, die al in het eerdere logo zaten. De ridder als 'bewaker van de financiële zekerheid' is voor ons de leidraad geweest met daaraan toegevoegd het internationale karakter.

Dale International logo Dale International visitekaartje

Folder

Dale International is gespecialiseerd in de hippische sector. Van hoefsmid tot hengstenhouder, van dierenarts tot dekstation. Om de incassodiensten van Dale te promoten bij ondernemers in de paardenbranche, mochten we een folder maken. Strakke vormgeving in lijn met de nieuwe huisstijl, klare taal van onze tekstschrijver en keurig drukwerk maken Dale zo sterk als een paard!

Dale International website

Website

Kort en bondig, duidelijk en professioneel. Zo moest het zijn. De online informatie voor Dale International is netjes en overzichtelijk op een one-page website gevangen. Dale levert maatwerk, dus voor specifieke vragen is bij voorkeur persoonlijk contact gewenst. Potentiele klanten kunnen er terecht in maar liefst drie verschillende talen.

Bekijk website

Equichecker

Equichecker bestaat uit een database waarin de betaalreputatie van klanten met een muisklik te achterhalen is. De database maakt betaalervaringen uit het verleden inzichtelijk. Dat wordt gecombineerd met een stoplichtsysteem, zodat het risico op wanbetaling direct duidelijk is. Wij dachten mee over de invulling van het systeem en zorgden ervoor dat er nu een waardevol en solide systeem draait.

Een ervaring van Sergio d'Alessandro

‘Dale staat voor persoonlijk en oprecht, in alles dat we doen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten hun onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald worden. Daar hebben ze namelijk al eens voor gewerkt. We zijn jong en enthousiast, we doen dingen nét anders dan anderen in onze business. Nét die andere invalshoek om dingen te bereiken, zaken in beweging te zetten en resultaat te boeken. En dat sluit perfect aan bij het team van Komma! Samen met hen zijn we tot een geweldige uiting gekomen van wie we zijn en wat we doen. In een heldere website, fris, sterk en stijlvol nieuw logo en huisstijl komt onze 'ziel' tot uiting. Een resultaat waar het om gaat; Een super tevreden klant!’

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.