BullWave
BullWave
logo identiteit bus
cases . BullWave

Een jonge en ambitieuze starter gespecialiseerd in gezelligheid, licht en geluid op feesten tot wel 3000 man. Joeri Rooymans wilde beginnen onder de naam RLS Light & Sound en zocht een huisstijl om goed mee voor de dag (of avond) te komen. Wat ons betreft start dat met het kiezen van een andere naam: BullWave.

Nieuwe naam

Joeri is een jonge Budelse kerel met een passie voor licht- en geluid. Een naam als RLS Light & Sound past daar volgens ons niet bij en dat vertelden we hem. Als alternatief bedachten we de naam BullWave en die naam nam hij graag van ons aan! Bull geeft power aan de naam, en staat voor de Brabantse verbastering Buul voor Budel. Zijn specialiteit in licht en geluid is samen te vormen tot licht- en geluidsgolven, oftewel ‘wave’. Stoer, jong en energiek: BullWave.

BullWave BullWave

Identiteit

Om van start te gaan met zijn bedrijf, begonnen we aan de oorspronkelijke opdracht: het ontwikkelen van een logo en huisstijl. Voor BullWave gebruikten we een stierenkop voor ‘Bull’ en deze combineerden we met de golfbeweging die licht- en geluid visualiseren. De kleuren zijn bepaald, zijn visitekaartje gedrukt en zelfs zijn bus is bestickerd. Helemaal klaar voor een mooi feestje!

BullWave BullWave

Een ervaring van Joeri Rooymans

‘Smaakt naar meer! Voor onze volledige huisstijl hebben we Komma aan het werk gezet. De luchtige, transparante en professionele aanpak geeft een prettige samenwerking met resultaat. Het enthousiasme die ze voor elke uitdaging hebben geeft rust bij het geven van dat extra beetje vrijheid. Extra vrijheid die zich loont in een resultaat, veel beter als dat je zelf had kunnen bedenken. Kortom een topteam met verstand van zaken.’

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.