Blije Gasten
Blije Gasten
bedrijfsnaam logo & huisstijl signing webshop borgsysteem
cases . Blije Gasten

Met de feestbenodigdheden en service van Blije Gasten is er geen feest te dol, want Blije Gasten maakt blije gasten. Klanten moeten dan ook volledig mee worden gezogen in het enthousiasme én de juiste beleving.

Blije gasten Team Blije gasten Logo

Van naam tot logo

Na het kernwaardentraject volgde het bedenken van een naam en het uitwerken van een logo en huisstijl. Het enthousiasme van Jo en Heidi werkt zeer aanstekelijk! We konden lekker aan de slag en zijn gaan werken met de begrippen vrolijk, behulpzaam en zorgvuldig. Dit samen met het unieke karakter van deze ondernemers, zorgde voor een naam die meteen een schot in de roos was. De naam ‘Blije Gasten’ gaf ons meteen de mogelijkheid om alle vrolijkheid in de strijd te gooien en een stijl neer te zetten die bij menig klant een lach op het gezicht tovert!

Blije gasten Cup Blije gasten Pand

Signing & drukwerk

Het was vanzelfsprekend om de nieuwe naam en huisstijl door te trekken in álles. Het pand, voertuigen, de bedrijfskleding, foldermateriaal, visitekaartjes, pennen, bestekpochettes en visitekaartjes. Medewerkers, klanten en potentiele klanten kunnen niet meer om Blije Gasten heen. Want waar Blije Gasten is geweest, voel je de positieve sfeer onmiddellijk!

Blije gasten Van Blije gasten Paper

Webshop met borgsysteem

Eenvoudig en duidelijk online bestellen met hier en daar een knipoog in de webshop en eigen fotografie maakt de sfeer. Betrouwbaar en met de nodige positieve omlijsting, want een feestje organiseren moet leuk zijn! Ook het innemen van gebruikte materialen verloopt gemakkelijk. Het uitgebreide systeem zorgt voor overzicht en automatische berekening en terugstorting van borg. Easy peasy lemon squeezy!

blijeGasten

 

 

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.