Anvil Industries
Anvil Industries
website meerdere sites beheersysteem fotografie
cases . Anvil Industries

Onder de naam Anvil Industries bundelen metaalbedrijven hun krachten in verspanen, lassamenstellingen en mechanische assemblage. Een nieuwe website was een wens die vrijwel alle bedrijven hadden, inclusief de overkoepelende groep Anvil Industries zelf. Werk aan de winkel, want hier kwam nogal wat bij kijken…

Meerdere websites

De belangrijkste eis was dat ieder bedrijf een eigen website kreeg, maar het wel duidelijk was dat ze onder één overkoepelende groep vallen. Daarnaast moest er zo efficient mogelijk met de toekomst worden om gegaan, zodat een nieuw aangekocht bedrijf makkelijk kan aansluiten zonder te veel poespas.
De website voor Anvil Industries werd het eerst gemaakt, om vervolgens hierop een variant te maken die voor ieder bedrijf los ingericht kan worden. Alle websites zijn met elkaar verbonden door een overeenkomende lay-out én voldoende aandacht voor de groep

Bekijk de verschillende sites

Anvil industries Rols Machineonderdelen
VDB Machinefabriek Jansen Machining Technology
anvil

Beheersysteem

Tot slot hebben we alles gekoppeld aan één gezamenlijk beheersysteem gemaakt, waarin alle websites beheerd kunnen worden. Zodra een bedrijf iets aanpast in de machinelijst of een extra vacature plaatst, neemt de website van Anvil dit automatisch over. Aangezien Anvil vaker bedrijven overneemt, is het zo opgezet dat een volgend bedrijf er vrij eenvoudig aan toe te voegen is en óók een eigen website krijgt in lijn met de rest. Super compleet!

Management

 

 

join
our
fans.

Wij hebben honger, geloven in heldere communicatie en doen dat graag met een vleugje humor. Maak vrijblijvend een afspraak.