Blog

Komma's Koffieuurtje | Creatief denken voor ondernemers

Door Twan Lammers
13 / 05 / 2020

 

Wat kun je verwachten?
We leven allemaal in een moeilijke periode: bedrijven gaan dicht, het werk loopt terug en communiceren met je collega's wordt steeds lastiger. Je kunt in deze situatie gaan stressen over alle problemen, maar je kunt ook denken in kansen. Wij als Komma helpen graag om de honger aan te wakkeren, juist nu. 

In het Komma's Koffieuurtje behandelen we online de uitdagingen van ondernemers en gaan we samen op zoek naar een creatieve oplossing. Geen massa-seminar met honderden deelnemers, maar lekker kleinschalig zodat iedereen aan het woord kan komen en er veel ruimte is voor interactie. De eerdere sessies zijn beoordeeld met een 8,3 gemiddeld, dus schrijf je snel in en schuif aan. Deelnemen is helemaal gratis. Het maakt niet uit of je wel of geen klant bent, iedereen is welkom! De koffie zul je helaas zelf moeten zetten ;)

Praktische info
Datum: 13 mei 2020
Tijd: 14:00 - 15:00
Kosten: Gratis, zonder kleine lettertjes
Maximaal 10 deelnemers 


Reacties van eerdere deelnemers
"Tof, gezellig en inspirerend!" - "Mooi initatief!" - "Nuttig om met wat meer diepgang in een kleinere setting een aantal mensen beter te leren kennen." - "Heel nuttig" - "Waardevol uurtje waardoor ik met tips and tricks en nieuwe contacten weer verder kan" - "Nuttig i.v.m. het overleg in klein comité, en specifiek het hebben over maar een onderwerp." - "Andere perspectieven werken, contact met 'vreemden' is dan top."


Benodigdheden
Een laptop is voldoende. De sessie zal gehouden worden via Zoom. Hiervoor is geen software vereist. Check vooraf je geluid en beeldinstellingen, zodat we snel van start kunnen. 

Inschrijven