Aanpak

We zijn proactief, geen jaknikkers en gaan graag uitdagingen aan. Om onze projecten behapbaar te maken, delen we ieder project op in zes logische stappen.

1. Kennismaken

We beginnen met een vrijblijvend oriënterend gesprek, het liefst bij jou op locatie. Zo zien we voor wie we werken en raken we echt betrokken. Daarom hopen we ook op een rondleiding door het bedrijf (en op iets lekkers bij de koffie). Een kennismaking is voor ons meer dan even handen schudden: we denken graag in de volle breedte mee.

2. Offerte & planning

2. Offerte & planning

Natuurlijk willen we ook laten zien wie wij zijn en waar we werken. Het presenteren en doornemen van een offerte doen we daarom bij voorkeur bij ons op kantoor. Zo’n offerte is altijd anders, want we zijn ervan overtuigd dat ieder project een unieke aanpak nodig heeft. Wees gewaarschuwd: we zijn geen ja-knikkers. We kijken niet alleen naar je wensen, maar ook naar wat volgens ons nodig is. Offerte akkoord? Dan maken we duidelijke afspraken, zodat iedereen weet wat te verwachten.

3. Aan de slag

3. Aan de slag

Tijd om onze ontwerpers los te laten. Al snel poppen de creatieve ideeën op en vormen inspiratie voor nieuwe ideeën. Zo bouwen we door, net zolang tot we helemaal blij worden van het ontwerp. Dit creatieve proces heeft tijd nodig, maar intussen verdwijnen we niet van de radar. We bewaken de planning en houden je op de hoogte van de voortgang. Als het moment daar is nodigen we je uit voor een presentatie bij ons op kantoor.

4. Doorpakken

4. Doorpakken

Ontwerp goedgekeurd? Dan gaan we het project uitwerken. We starten met programmeren, schakelen met tekstschrijvers en fotografen, vullen content of maken bestanden drukklaar. We ronden pas af wanneer we het helemaal goed vinden. Alles om ervoor te zorgen dat je om het eindresultaat staat te popelen.

5. Controle & eindproduct

5. Controle & eindproduct

Alles is klaar! Althans, zo lijkt het. We onderwerpen websites aan een grondige testfase, doorlopen een checklist waar je u tegen zegt en controleren drukwerk van punt tot komma. Pas als we ons vergrootglas opruimen, durven we met een gerust hart het einderesultaat bij je af te leveren.

6. Nazorg & onderhoud

6. Nazorg & onderhoud

Is de opdracht afgerond? Dan ben je voorgoed klant bij Komma! Geen zorgen, onze langetermijnrelatie zorgt niet voor bindingsangst. In iedere relatie is praten belangrijk en daarom blijven we graag continu in gesprek.

Plan een gesprek
Er komt een moment
dat je weet wie je moet bellen.
Stef Bogers Meneer d'n directeur +31 (0)495 59 94 11 ·